IBIZA ASESORÍA

Over IBIZA ASESORÍA

 Hét adviesbureau voor ondernemers én particulieren voor tips en advies, om vragen en problemen op te lossen waar elke ondernemer en particulier tegenaan loopt bij vestiging op Ibiza. Regelmatig publiceren wij blogs om een bepaald onderwerp te bespreken. Stel je vraag gerust, wij helpen je graag op weg.

Mijn verhaal

Samen met Catherine Desmares ben ik een adviesbureau voor ondernemende personen begonnen. Ik heb een juridische en economische achtergond (fiscaal recht, arbeidsrecht en sociale politiek). Na twee lange carrières bij de Belastingdienst/Ministerie van Financiën en Achmea besloot ik om mijn passie te volgen; mijn kennis, kunde en drive inzetten voor ondernemende mensen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van financiën, recht, sales- en marketing én uitgebreide managementervaring (vooral enthousiasmerend leiderschap) maakt dat ik een brede kijk heb op alle facetten van het ondernemerschap. En dat op Ibiza!
Inmiddels zijn wij in vergaande samenwerking met Roig & Ruiz Abogados om onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Gedreven

Mijn passie mensen te helpen heeft mij ook er toe gebracht dat ik mediator ben geworden. Ik merkte namelijk dat veel onderneming niet hun doelen haalden doordat er conflicten sluimerden in de onderneming tussen partners, met werknemers of zelfs met belangrijke klanten.

Laurens van den bosch

OPRICHTER

Door een verfrissende kijk en makkelijk verbanden leggend in onverwachte hoek ben ik vaak in staat om anderen op nieuwe sporen te brengen.

Persoonlijke kenmerken van mij zijn analytisch, scherp, debater, strandjutter (creatieve oplossingen vindend), empatisch, mensgericht en makkelijk in omgang, genieter.