IBIZABUSINESSTIPS

Over IBIZABUSINESSTIPS

De site voor ondernemers die op zoek zijn naar tips, advies, events om vragen en problemen op te lossen waar elke ondernemer tegenaan loopt. Regelmatig publiceert Ibizabusinesstips blogs om een bepaalde onderwerpen te bespreken. Stel je vraag gerust, Laurens en of Catherine helpen je graag even op weg.

Mijn verhaal

Samen met Catherine Desmares ben ik een adviesbureau voor ondernemende personen begonnen. Ik heb een juridische en economische achtergond (fiscaal recht, arbeidsrecht en sociale politiek). Na twee lange carrières bij de Belastingdienst/Ministerie van Financiën en Achmea besloot ik om mijn passie te volgen; mijn kennis, kunde en drive inzetten voor ondernemende mensen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van financiën, recht, sales- en marketing én uitgebreide managementervaring (vooral enthousiasmerend leiderschap) maakt dat ik een brede kijk heb op alle facetten van het ondernemerschap. En dat op Ibiza!

Gedreven

Mijn passie mensen te helpen heeft mij ook er toe gebracht dat ik mediator ben geworden. Ik merkte namelijk dat veel onderneming niet hun doelen haalden doordat er conflicten sluimerden in de onderneming tussen partners, met werknemers of zelfs met belangrijke klanten.

Laurens van den bosch

OPRICHTER

Door een verfrissende kijk en makkelijk verbanden leggend in onverwachte hoek ben ik vaak in staat om anderen op nieuwe sporen te brengen.

Persoonlijke kenmerken van mij zijn analytisch, scherp, debater, strandjutter (creatieve oplossingen vindend), empatisch, mensgericht en makkelijk in omgang, genieter.

Ibizabusinesstips copyright 2018 | ontworpen door Social Media Meisje