Nieuwe samenwerking

Ibizabusinesstips gaat samenwerken met Roig Ruiz Abogados y Asesores. Dat betekent dat je vanaf nu ook voor bedrijfsadministratie, lokale belastingzaken, vergunningen, bedrijven oprichten op Ibiza, aan- en verkoop vastgoed, terecht kunt bij Ibizabusinesstips. Naast de al bekende zaken als een bedrijf vestigen op IBiza, een ondernemersplan, aan- en verkoop van bedrijven, internationale fiscale zaken tussen Nederland en Spanje, bedrijfsjuridische zaken, ondersnemerscoaching én zakelijke mediation. Samen bieden we een complete dienstverlening aan voor de Nederlandse ondernemers en particulieren.

Fani Cardona Roig en Carlos Gonzalez Ruiz zijn zakelijk én privé partners. Dat is net zoals bij Ibizabusinesstips, waar Catharine Desmares en Laurens van den Bosch zowel zakelijk als in privé partners zijn. Als dat geen klik is?!

Roig y Ruiz zijn gevestigd vlakbij de Passeig de Vara de Rey op
C. Historiador José Clapés, 4
07800 – Eivissa (Illes Balears)

Ibizabusinesstips is afwisselend gevestigd in Nederland en op Ibiza voor haar Nederlandse klanten en binnenkort definitief op IBiza. Locatie maken we nog bekend.

Wil je kennismaken met een van ons? In het Nederlands, Engels, Spaans of Catalaans? Neem gerust contact met ons op. Nemen we een cortado op de Passeig Vara de Rey.